5% הנחה למזמינים מלון באתר
רשת מלונות ישרוטל

שף ארז קומרובסקי במלון

חזור לעמוד........
שף ארז קומרובסקי במלון

  • אל הליווי והייעוץ הקולינרי של מלון מצפה הימים, נקרא השף ארז קומרובסקי,
    המייצר חיבור הטבעי בין אוצרות הטבע הגלילי, לחוויה קולינרית עדכנית, שופעת יצירתיות וטעמים.

    קומרובסקי, המתגורר בישוב מתת ומזוהה עם המטבח הגלילי, מגדל בעצמו בוסתן אורגני סביב ביתו.
    לדבריו "במשך השנים התאהבתי בבישול מהאדמה ובריחות היער שלנו" –
    והתאהבות זו יצרה אצלו שפע רעיונות שהולידו מתכונים ייחודיים וטעמים חדשים.
    "הדבר הראשון שעשיתי עם פתיחת המטבח הוא לקחת את כל הטבחים לערוגות,
    כדי שיעדרו קצת ויתאהבו כמוני", הוא אומר.

    החיבור אל השדה ואוצר הטבע המקיף את חייו, מתבטא גם באפייה
    הכל-כך מזוהה עם ארז קומרובסקי ("לחם ארז"), שעובד בצמוד לאופים ולקונדיטורים במלון,
    על מנת לפתח אפייה עם אמירה מקומית.

    קומרובסקי מלווה את מסעדות מלון מצפה הימים,
    על שלל המנות היצירתיות שהן מציעות, והתפריטים הייחודיים הנשענים על קונספט
    Farm To Table (מהחווה אל השולחן) העושה שימוש בחומרי גלם טריים, בעונתם:

    מסעדת המלון החלבית
    המגישה ארוחות בוקר וצהריים על טהרת הגבינות,
    הלחמים והגידולים המגיעים ישירות מחוות המלון.

    מסעדת "גריל עץ"
    שיפודיה גלילית המגישה מבחר בשרים איכותיים משופדים על
    ענפי עצים הגדלים באזור (זית, הדרים, אלון ועוד).